Microsoft Ignite 2019


Tervetuloa Microsoft Ignite -tapahtumaan Cybercomin kanssa! Tässä vuosittain järjestettävässä tapahtumassa kohtaa yli 25 000 asiantuntijaa ohjelmistokehityksen, tietoturvallisuuden, arkkitehtuurin ja IT:n tiimoilta. Viikko tulee olemaan täynnä mielenkiintoisia ja innovatiiivisia hands-on-workshoppeja pilvipalveluiden, infrastruktuurin ja kehityksen parissa. Nähdäänkö Orlandossa?

Ignite Cybercomin kanssa!

Cybercomin Azure-asiantuntijat ovat myös mukana tapahtumassa ja odotamme innolla tapaavamme monia asiakkaitamme sekä muita pilvipalveluista kiinnostuneita asiantuntijoita. Tapahtuma on erinomainen paikka laajentaa omaa verkostoa sekä vaihtaa ja jakaa kokemuksia viikko-ohjelman sisällöistä sekä muista ajankohtaisista aiheista. 

Jos olet suunnittelemassa matkaa Igniteen marraskuussa, liity WhatsApp-ryhmäämme ja pysyt mukana menossa. Järjestämme tänäkin vuonna legendaarisen Cybercom Cornerin, johon olet lämpimästi tervetullut. Cybercom Corner järjestetään tiistaina 5.11.2019 klo 17 Tin Roof Orlandossa.

Azure-tiimimme on ollut mukana tapahtumassa aiempina vuosina, joten jaamme sinulle pro-vinkkejä tapahtumaan sekä agendaan liittyen. Alla olevan lomakkeen avulla voit liittyä Ignite WhatsApp-ryhmäämme. Tietojasi ei käytetä muihin tarkoituksiin.

#microsoftignite #microsoftignite2019 #azure #cloud #data #machinelearning #artificialintelligence #AI #dataplatform #pilvipalvelut #pilviarkkitehtuuri #sovelluskehitys

 

Ignite Cybercomin kanssa

Ilmoittaudun Cybercom Corneriin
Lupa liittää numero ryhmään
Haluan tilata Cybercomin Pilvipalvelut uutiskirjeen

Täyttämällä lomakkeen, suostut tietojesi tallennukseen, jotta tiedämme kuka on osallistumassa tapahtumaan tai haluaa liittyä Whatsapp-ryhmäämme. Tiedot poistetaan tapahtuman jälkeen.

Suostun

Nähdään Microsoft Ignite -tapahtumassa!

Ennen tapahtumaa Niko ja Antti ovat täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä: 

 

Niko Ylänen
Sales Executive
+358 400 411 872
niko.ylanen(a)cybercom.com
Antti Arnell
Chief Architect, Azure Lead
+358 40 565 6693
antti.arnell(a)cybercom.com

 

 

Cybercom Privacy Policy

Lisätiedot ja rekisteröityminen Microsoft Ignite 2019 -tapahtumaan viralliselta tapahtumasivulta:

https://www.microsoft.com/en-us/ignite